Kausi korkattu, tukkaan tuli

Kullervo – Arsenal/2
1-4

Kausi 2012 aloitettiin laajennetussa kutosdivarissa tällä kertaa Kannelmäen stadionilla. Paikalle saapui Kullervolaisia hyvä määrä ja vaihtomiehiä riitti joka pelipaikalle. Itse peli alkoi ihmetellessä vastustajien kansallisuuksia, aluksi luultiin että pelattiin virallista Espanjan F-maajoukkuetta vastaan, mutta löytyi vastustajalta pari härmääkin haastelevaa kaveria. Arsenal meni johtoon liukkaalla vaparimaalilla. Mutta joitain hetkiä myöhemmin Aapo tasoitti puntit vetämällä Jullen mahtavastaa läpipassista aivan järkyttävän soolojuoksun puolesta kentästä ja kylmän viileä viimeistely kruunasi tuon komean tuulahduksen menneistä. Jes, maalisarake avattu!

Tauon jälkeen vastustajan lenkkari nousi tiuhempaan tahtiin ja kentän keskeltä livahdettiin pari kertaa tekemään Kultsin päässä pahoja. Reppu heilahti kylmänviileistä viimeistelyistä pari kertaa ja peli oli nopeaan tahtiin 1-3. Suututti. Peliä jatkettiin vähän hitaammalla temmolla, mutta Kullervo pääsi muutamaan kertaan vielä rakentelemaan etäisiä paikkoja. Nyyttejä vaan ei enää siunaantunut meikäläisille. Rapontin kirjoittaja ei enää muista mistä viimeinen maali tuli koska murheet on hyvällä tahdilla jo editoitu muistista pois. Varmaan oli kovaa viimeistely taas.

Käteen pelistä jäi nolla pistettä, mutta hieman lupausta paremmasta tulevaisuudesta. Pelipaikkoja kun mietitään vähä uudelleen niin hyvä tulee. Come on you Kullervo’s, vai miten se menee…!

Paikalla:
Lehtonen
Köpö
Mika
Tapsa
Aapo
Olspa
Masse
Julle
Limu
Tomppa
Mafa
Kaitsu
Patu
Harri
MikaG

Aapo 1+0
Julle 0+1

Laput:
Aapo
Julle

2 comments

  1. Meitsi siivos viivalta komeesti vastustajan kautta omiin sen viimesen.

  2. Oih, mikä tunnelma. Tuulahdus menneestä… Kyynel valuu silmään. Oi niitä aikoja kun nuori, vetreä ja laiha Aapo-varsa kirmasi kevätlaitumille hiekkahousut suhisten, ja maaliverkot lauloivat kauneinta hoosiannaa. Jos jalkapallo on joskus runollista, niin silloin. Ja niin se oli tuonakin hetkenä, kun 11 vuotta lihonut ja jo oriiksi varttunut mestari irtautui kauriin notkeudella irti vihollisen sorrosta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.